Start Particulier   Zakelijk   Nieuws
empty   empty   empty   empty
Henk Mulderij - Financieel advieskantoor Tel: 0528 - 26 04 15
           
             
Online verzekeren


  Particulier Verzekering Hypotheek Leningen Pensioen Even voorstellen Contact
empty empty empty empty empty empty empty empty
       
  Verzekering verzekeringToeristenverzekering


   
 

De Tourist Travel Insurance is speciaal voor buitenlandse toeristen die naar Nederland komen op (familie)bezoek en die daarna willen reizen door Europa (inclusief landen rond de Middellandse Zee).  De dekking geldt niet in het land waar de verzekerde woont.  De verzekering kan worden afgesloten voor de duur van minimaal 14 dagen en maximaal 4 maanden. Als de verzekerde vlak voor het verstrijken van de verzekerde periode in het ziekenhuis ligt en niet terug kan keren naar het land waar hij of zij woont, dan loopt de polis maximaal 30 dagen door.

Buitenlandse toeristen vanuit niet-Schengenlanden hebben een Schengenvisum nodig om Nederland te bezoeken. Voor dit visum is het verplicht om een verzekering voor spoedeisende medische kosten en repatriëring af te sluiten. De Tourist Travel Insurance voldoet aan de verzekeringseisen voor de aanvraag van dit visum.

De verzekering kent drie verschillende rubrieken:
• Hulpverlening: u kunt 24 uur per dag rekenen op professionele hulp en advies bij ziekte of ongevallen via de Europeesche Hulplijn.
• Buitengewone kosten: kosten die in noodgevallen moeten worden gemaakt (zoals extra reis- of verblijfkosten) worden vergoed.
• Geneeskundige kosten: geneeskundige kosten ten gevolge van een ongeval of ziekte gemaakt tijdens de geldigheidsduur van de verzekering zijn tot maximaal € 30.000,- verzekerd. Tandheelkundige kosten die gemaakt worden als gevolg van een ongeval zijn tot € 250,- verzekerd.
De premie bedraagt € 2,-- per persoon per dag. Het risico van wintersport kan worden meeverzekerd. Dat kost per persoon € 1,-- extra per dag.
Als de reisdocumenten worden gestolen geldt een vergoeding van € 125,-- en als de bagage te laat aankomt is ook dat gedekt (maximale vergoeding € 250,--).

Personen ouder dat 70 jaar kunnen alleen worden geaccepteerd na overleg met de verzekeringsmaatschappij en na overhandiging van een doktersverklaring dat verzekerde in goede gezondheid verkeert en in staat is te reizen.

De verzekering is (nog) niet online af te sluiten. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via mail of via telefoonnummer 0528  - 260 415.
 

  Maak een afspraak voor persoonlijk advies

 
 
Meest afgesloten:
advies Autoverzekering
advies Uitvaartverzekering
advies Rechtsbijstand
advies Reisverzekering


 
Ons kantoor

Schutstraat 143
7907 CD Hoogeveen

Tel: 0528 - 26 04 15 
Bel mij
 Particulier
- Verzekeringen
- Hypotheken
- Financieringen
- Pensioenen
Zakelijk
- Verzekeringen
- Hypotheken
- Financieringen
- Pensioenen
Meest afgesloten
- Autoverzekering
- Uitvaartverzekering
- RechtsbijstandDownloads
- Dienstverleningsdocumenten
- Voorwaarden HMFA
- Dienstenwijzer HMFA
- Klachtenprocedure HMFA


Contact
- Advieskantoor Hoogeveen
- Even voorstellen
- Contactgegevens

Privacykaart
Privacystatement


Webdesign - Eyemedia
 Erkend Hypotheek adviseur Adviseurs in Financiële Zekerheid Henk Mulderij is aangesloten bij Kifid, Onpartijdige hulp bij financiële geschillen