Start Particulier   Zakelijk   Nieuws
empty   empty   empty   empty
Henk Mulderij - Financieel advieskantoor Tel: 0528 - 26 04 15
           
             
Online verzekeren


  Zakelijk Verzekering Hypotheek Financiering Pensioen Even voorstellen Contact
empty empty empty empty empty empty empty empty
       
  Hypotheek


   
 

Het afsluiten van een hypotheek is niet iets dat je overhaast doet. Je gaat immers langdurige verplichtingen aan. Het is zaak om je daar uitgebreid en vakbekwaam over te laten voorlichten. En dan ook nog op een manier zodat je begrijpt waar het over gaat. Wij verstaan die kunst. Dat moet ook wel, want laten we eerlijk zijn; hypotheken kunnen soms best ingewikkeld in elkaar zitten.

Juist daarom hebben we op deze site geen mogelijkheid om je maximale hypotheeklast uit te kunnen rekenen. Er komt zoveel bij kijken dat wij dat liever voor je doen. Zeker voor zelfstandig ondernemers is het afsluiten van een hypotheek geen ABC’tje. Per definitie is het wat ingewikkelder dan voor iemand die in loondienst is. Graag vertellen wij je persoonlijk wat je kunt lenen. Dat doen we gratis en het is geheel vrijblijvend.

  Klik hier voor een afspraak voor een oriënterend gesprek

Bovendien weet je bij ons van te voren waar je aan toe bent; hoe wij worden beloond en wat het je kost. Dat vertellen we je tijdens het gratis en vrijblijvende oriënteringsgesprek. Bij ons kantoor is het mogelijk om een hypotheek niet alleen op de traditionele manier (met provisie) af te sluiten, maar ook tegen een vaste dossierprijs of op basis van uurtarief. Voor dat laatste kiezen nog niet zo heel veel mensen. Ook jij bent daar vrij in.

Omdat wij blijven voldoen aan verschillende vakbekwaamheidseisen, mogen wij aangesloten zijn bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheek Adviseurs. Wij zijn er dan ook trots op om het kwaliteitskeurmerk “Erkend Hypotheekadviseur” te mogen voeren.

Neem gerust contact met ons op. We zijn je graag van dienst !

 
 
Ons kantoor

Schutstraat 143
7907 CD Hoogeveen

Tel: 0528 - 26 04 15 
Bel mij

Particulier
- Verzekeringen
- Hypotheken
- Financieringen
- Pensioenen
Zakelijk
- Verzekeringen
- Hypotheken
- Financieringen
- Pensioenen
Meest afgesloten
- Autoverzekering
- Uitvaartverzekering
- RechtsbijstandDownloads
- Dienstverleningsdocumenten
- Voorwaarden HMFA
- Dienstenwijzer HMFA
- Klachtenprocedure HMFA


Contact
- Advieskantoor Hoogeveen
- Even voorstellen
- Contactgegevens

Privacykaart
Privacystatement


Webdesign - Eyemedia
 Erkend Hypotheek adviseur Adviseurs in Financiële Zekerheid Henk Mulderij is aangesloten bij Kifid, Onpartijdige hulp bij financiële geschillen