Start Particulier   Zakelijk   Nieuws
empty   empty   empty   empty
Henk Mulderij - Financieel advieskantoor Tel: 0528 - 26 04 15
           
             
Online verzekeren


  Particulier Verzekering Hypotheek Leningen Pensioen Even voorstellen Contact
empty empty empty empty empty empty empty empty
       
  Hypotheek


   
 

Een hypotheek afsluiten is niet iets wat je zomaar even doet. Je neemt dan immers een beslissing waarmee je langdurige verplichtingen aan gaat. Uitvoerige en bovenal vakbekwame voorlichting is in de meeste gevallen wenselijk. En dan graag op een zodanige manier dat je begrijpt waar het over gaat. Wij verstaan die kunst. Dat moet ook wel, want laten we eerlijk zijn; hypotheken kunnen soms best ingewikkeld in elkaar zitten.

Juist daarom hebben we op deze site geen mogelijkheid om je maximale hypotheeklast uit te kunnen rekenen. Daar komt zoveel bij kijken, dat wij dat liever in een persoonlijk gesprek voor jou inzichtelijk maken. Een hypotheekcalculator geeft namelijk slechts een zeer oppervlakkige indicatie. Je kunt je wel rijk (laten) rekenen door zo’n programma op een willekeurige website maar als puntje bij paaltje komt, dan blijkt het vaak anders en ingewikkelder te liggen. Wij laten dit soort zaken niet aan de computer over. Graag vertellen wij je persoonlijk wat je kunt lenen. Dat doen we gratis en het is geheel vrijblijvend.

  Klik hier voor een afspraak voor een oriënterend gesprek

Bovendien weet je bij ons van te voren waar je aan toe bent; hoe wij worden beloond en wat het je kost. Dat vertellen we je tijdens het gratis en vrijblijvende oriënteringsgesprek. Bij ons kantoor is het mogelijk om een hypotheek af te sluiten, tegen een vaste dossierprijs of op basis van uurtarief. Voor dat laatste kiezen nog niet zo heel veel mensen. Je zou het kunnen overwegen om daar voor te kiezen. Omdat iedereen verschillend is en elke hypotheekaanvraag maatwerk, hanteren we geen standaardbedrag voor de hypotheekaanvraag. Wel kunnen we in het eerste oriënterende gesprek een indicatie geven van het aantal uren dat we hiervoor denken nodig te hebben.

Omdat wij blijven voldoen aan verschillende vakbekwaamheidseisen, mogen wij onder de vlag van Stichting Erkenningsregeling Hypotheek Adviseurs ons werk doen. Wij zijn er dan ook trots op om het kwaliteitskeurmerk "Erkend Hypotheekadviseur" te mogen voeren.

Neem gerust contact met ons op. We zijn je graag van dienst !


 
 
Meest afgesloten:
advies Autoverzekering
advies Uitvaartverzekering
advies Rechtsbijstand
advies Reisverzekering


 
Ons kantoor

Schutstraat 143
7907 CD Hoogeveen

Tel: 0528 - 26 04 15 
Bel mij


Particulier
- Verzekeringen
- Hypotheken
- Financieringen
- Pensioenen
Zakelijk
- Verzekeringen
- Hypotheken
- Financieringen
- Pensioenen
Meest afgesloten
- Autoverzekering
- Uitvaartverzekering
- RechtsbijstandDownloads
- Dienstverleningsdocumenten
- Voorwaarden HMFA
- Dienstenwijzer HMFA
- Klachtenprocedure HMFA


Contact
- Advieskantoor Hoogeveen
- Even voorstellen
- Contactgegevens

Privacykaart
Privacystatement


Webdesign - Eyemedia
 Erkend Hypotheek adviseur Adviseurs in Financiële Zekerheid Henk Mulderij is aangesloten bij Kifid, Onpartijdige hulp bij financiële geschillen