Reizen, veelal de ultieme manier van ontspanning. Of je nu tijdens je vakantie de wereld gaat ontdekken, of weggaat voor stage of studie, je gaat zorgeloos op reis met een goede reisverzekering. Voor schade aan je bagage of als je onverwachts in het buitenland in het ziekenhuis belandt, wij adviseren je graag over een reisverzekering die past bij jou.

Een reisverzekering is er in een kortlopende en doorlopende variant en je kiest daarnaast altijd de aanvullende dekkingen die passen bij jouw reis. Hierbij kun je denken aan: bagage, hobby- en/of sportuitrusting, geld, medische kosten, ongevallen, wintersport, rechtsbijstand, vervangend vervoer of verblijf en autohulp. Wij vergelijken graag verschillende reisverzekeringen voor je en helpen je bij het afsluiten daarvan.

Wil je (ook) verzekerd zijn als je onverwachts moet annuleren of eerder terug naar huis moet? Dan is een annuleringsverzekering handig, om die kosten voor je te betalen. Wil je hierover meer informatie?

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je ons bellen op 0528-260415. Je kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Uiteraard altijd geheel vrijblijvend!