Je denkt er liever niet aan, maar ook als ondernemer loop je het risico op overlijden. Wat zijn dan de financiële gevolgen voor jouw bedrijf of jouw gezin? Laten we samen naar kijken wat er geregeld kan worden. Een overlijdensrisicoverzekering keert eenmalig een bedrag uit waarmee je nabestaanden toch verder kunnen met hun leven. Een andere optie is een erfrenteverzekering, waarmee je een periodieke uitkering regelt voor jouw nabestaanden.

Overlijdensrisicoverzekering

Ben je ondernemer en heeft jouw overlijden grote financiële gevolgen voor jouw nabestaanden? Een overlijdensrisicoverzekering keert een vooraf afgesproken bedrag uit waarmee bijvoorbeeld de hypotheek of leningen van het bedrijf kunnen worden afgelost.

Je kunt de uitkering van een overlijdensrisicoverzekering ook gebruiken voor het gezin. Misschien wil jouw partner wel een tijdje onbetaald verlof om op adem te komen, is een extra spaarpotje voor de studiekosten van de kinderen gewenst of is wat extra hulp in huis nodig. De uitkering is doorgaans vrij besteedbaar, dus laten we samen kijken naar wat bij jou past.

Een vrijblijvend gesprek over een overlijdensrisicoverzekering is op onze kosten. Maar wil je na dit gesprek ook echt een advies waaruit zo’n verzekering voortkomt? Dan zijn daar wel kosten aan verbonden, je moet dan denken aan zo’n € 250,- aan eenmalige kosten. Wat je daar precies voor krijgt? Dat vertellen we je graag tijdens een kennismakingsgesprek.

Erfrenteverzekering

Als jouw overlijden betekent dat er voor jouw nabestaanden een belangrijke inkomstenbron wegvalt, dan kun je daarvoor een erfrenteverzekering afsluiten. Deze verzekering geeft een periodieke uitkering als aanvulling op het inkomen van jouw nabestaanden. Zo zijn er na jouw overlijden geen zorgen over de inkomsten.

Een vrijblijvend gesprek over een erfrenteverzekering is op onze kosten. Maar wil je na dit gesprek ook echt een advies waaruit zo’n verzekering voortkomt? Daar zijn dan wel kosten aan verbonden, je moet dan denken aan zo’n € 250,- aan eenmalige kosten. Wat je daar precies voor krijgt? Dat vertellen we je graag tijdens een kennismakingsgesprek.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je ons bellen op 0528-260415. Je kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Uiteraard altijd geheel vrijblijvend!