Dagdromen, mijmeren en bewust nadenken over later, we doen het allemaal. Het is ook goed om af en toe stil te staan bij je financiële wensen voor de toekomst. En nee, je weet natuurlijk nooit wat er allemaal gaat gebeuren. Maar als we de gemiddelde levensloop zo eens onder de loep nemen, dan passeren heel wat gebeurtenissen de revue. Laten we het accent leggen op de vreugdevolle gebeurtenissen, alhoewel we ook te maken krijgen met de keerzijde van geluk en gezondheid.

Heb je de liefde van je leven ontmoet? Dan ga je misschien samenwonen of trouwen. Misschien hebben jullie kinderen en willen jullie reserveren voor een studiepotje? Het kan zijn dat je (eerder) wilt stoppen met werken of dat je een eigen bedrijf gaat starten. Welke dromen en doelen heb jij? En hoe passen jouw financiën in dat plaatje? Wij zijn nieuwsgierig, omdat dit vaak de mooiste gesprekken oplevert. Als je een doel wilt bereiken, dan is financiële planning het middel. Daarover denken wij graag met je mee. Dat geeft vrijheid en rust op financieel vlak. Oók voor jou.

We maken jouw volledige financiële plaatje inzichtelijk en betrekken daar samen ook de risico’s zoals ziekte, werkloosheid of overlijden bij. Niet altijd even prettig om bij stil te staan, maar voor jou of jouw nabestaanden wel geruststellend om te weten waar je aan toe bent als je er onverwachts mee te maken krijgt.

Waar wil jij het over hebben? De plannen die je hebt gemaakt of zaken die jou aan het hart gaan? Wat de aanleiding ook is, wij helpen je graag bij het maken van een financieel plan in ons financieel advieskantoor Hoogeveen.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je ons bellen op 0528-260415. Je kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Uiteraard altijd geheel vrijblijvend!