Ook als ondernemer kun je ziek worden. Dat is het arbeidsongeschiktheidsrisico. Heb jij er al eens over nagedacht wat de gevolgen daarvan zijn voor jouw bedrijf en misschien ook voor jouw gezin?

Als je als ondernemer arbeidsongeschikt raakt, krijg je geen financiële steun van de overheid. Toch heeft arbeidsongeschiktheid vaak gevolgen voor jouw inkomen. Misschien heb je al een mooie buffer opgebouwd en heeft het op de korte termijn geen grote gevolgen, maar hoe zit het als je voor lange tijd niet kunt werken?

Met een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering bouw je in zekere mate financiële zekerheid in wanneer dat nodig is. Is dat dan per definitie een dure oplossing? Dat is afhankelijk van een aantal zaken zoals je beroep, het gewenste verzekerde bedrag (en evt. indexering daarvan), de eigenrisicoperiode, het arbeidsongeschiktheidspercentage en het arbeidsongeschiktheidscriterium. Allemaal best wel begrippen die soms nadere uitleg behoeven en waarvoor we graag met jou om tafel gaan om je te adviseren.

Ontvang gratis onze AOV folder

Zo’n advies is niet bindend maar heeft, omdat we daar echt uitgebreid in duiken, wel zijn waarde en daarvoor berekenen we dan ook kosten. Daarover vertellen we je graag meer tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat gesprek is uiteraard op onze kosten.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je ons bellen op 0528-260415. Je kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Uiteraard altijd geheel vrijblijvend!