Gezondheid

Ook als ondernemer kun je ziek worden. Dat is het arbeidsongeschiktheidsrisico. Heb jij er al eens over nagedacht wat de gevolgen daarvan zijn voor jouw bedrijf en misschien ook voor jouw gezin?

Overlijden

En net als met ziek zijn of worden, is ook overlijden een risico dat ons soms eerder dan we verwachten kan overkomen. We hebben het verdrietig genoeg in de praktijk meegemaakt. Hoe gaat alles verder als jij jouw compagnon plotseling komt te overlijden?

Je wilt er niet te lang bij stilstaan, maar als je er onverwachts mee te maken krijgt, is het wel fijn om te weten dat er in financiële zin back-up is, waardoor nabestaanden of compagnons verder kunnen. Wij willen graag samen deze risico’s met je bespreken, jouw financiële situatie erbij pakken en je adviseren hoe je er het beste mee om kunt gaan.

Pensioen

Iets anders om over na te denken, is je pensioen. Het is in ons land zo geregeld dat wanneer je de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, je een AOW-uitkering krijgt. Die leeftijd zou best nog weleens kunnen toenemen wanneer de gemiddelde levensverwachting stijgt. Werknemers bouwen in loondienst via hun werkgever vaak pensioen op en hebben dit als aanvulling op de AOW-uitkering. Als ondernemer kun je ook een aanvullend pensioen opbouwen en dat kan op verschillende manieren. Wij leggen je graag uit welke mogelijkheden er zijn en bepalen samen wat het beste bij jou past.

 

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je ons bellen op 0528-260415. Je kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Uiteraard altijd geheel vrijblijvend!