Je wilt je als ondernemer focussen op jouw bedrijf, dat is jouw uitdaging. Je levert bijvoorbeeld producten, diensten of geeft (net als wij) adviezen. En vaak betekent ondernemen ook het nemen én lopen van risico’s. Welke risico’s dat zijn, dat hangt af van wat je doet.

Daarom vinden wij het voor ondernemers, net als voor onze particuliere klanten, belangrijk dat je een verzekeringspakket hebt dat bij jou past. Dat we het van tijd tot tijd met jou doorspreken, zodat het meebeweegt met jouw onderneming. Maatwerk dus, dat vraagt om persoonlijke aandacht. Net zoals jij dat aan jouw klanten geeft.

Mogen wij samen met jou focussen op een verzekeringspakket dat echt past bij jou en jouw bedrijf? Wij kijken naar jou als ondernemer en luisteren naar jouw verhaal. Op die manier krijgen we samen met jou de risico’s in het vizier die je als ondernemer loopt en stemmen we samen af welke je daarvan prima zelf kunt dragen, welke je zou kunnen beperken en hoe je dat doet én welke risico’s je absoluut wilt verzekeren, zodat je wanneer zich een calamiteit voltrekt, jij gewoon door kunt gaan met ondernemen. Daar is het jou tenslotte om begonnen!

Aan de hand van onze persoonlijke gesprekken geven wij je graag advies over de verzekeringen die passen bij jouw bedrijf, jouw personeel, maar ook bij jou als ondernemer (én als privépersoon). Niet te veel verzekeren, maar ook niet te weinig, want bedrijfscontinuïteit is het uitgangspunt. En krijg je dan toch onverwachts te maken met schade? Dan weet je dat wij voor je klaarstaan, dat geeft een gerust gevoel.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je ons bellen op 0528-260415. Je kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Uiteraard altijd geheel vrijblijvend!