We zijn vaak onderweg, bijvoorbeeld naar onze klanten. De één is onderweg voor een afspraak, de ander vervoert bestellingen. Waarvoor je ook onderweg bent, goed verzekerd zijn stuurt gewoon lekkerder. Daarom helpen wij je graag bij de juiste verzekering voor jouw zakelijke personenauto, bestelauto, vrachtauto, aanhanger of werkmaterieel.

Of je nu onderweg bent in een spiksplinternieuwe bedrijfswagen of een tweedehands, je zult je voertuig moeten verzekeren. Want in Nederland geldt dat je daarvoor minimaal een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA) moet afsluiten. Daarmee is schade die je aan anderen veroorzaakt verzekerd. En naast de WA-verzekering, kunnen wij jouw voertuig ook casco verzekeren.

Ook aan de zaken die je zelf vervoert of laat vervoeren, kan schade ontstaan. Hiervoor kun je een vervoers- of transportverzekering afsluiten.

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste verzekering en maken een heldere vergelijking voor je. En koop je een ander voertuig? Ook dan checken wij voor jou of het handig én voordelig is om te switchen van verzekeraar. We opereren immers als onafhankelijk tussenpersoon en zijn dus niet gebonden aan slechts een paar partijen.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je ons bellen op 0528-260415. Je kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Uiteraard altijd geheel vrijblijvend!