Een personen-, bestel- of vrachtautoverzekering die past bij jouw bedrijf én jouw auto. Wij regelen het graag voor je. Je maakt een keuze voor een optimale dekking, de eigen risico’s, de premie én de voorwaarden die specifiek zijn afgestemd op jouw situatie. Dan weet je waar je aan toe bent bij schade. Uiteraard staan wij voor je klaar, om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Een zakelijke personen-, bestel of vrachtautoverzekering is maatwerk

Iedereen verzekert zijn auto minimaal voor wettelijke aansprakelijkheid (WA). Dit is voor de schade die je toebrengt aan anderen, maar je kunt ook de schade aan je auto zelf verzekeren. Dat noem je cascoschade en die kan op allerlei manieren ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan schade door tijdens het inparkeren een paaltje te raken.

Afhankelijk van de waarde en de leeftijd van de auto en jouw financiële situatie kies je de juiste dekking. Voor een cascodekking heb je de keuze tussen beperkt casco en volledig casco (ook wel allrisk genoemd). Daarnaast zijn er nog veel aanvullende dekkingen mogelijk, bijvoorbeeld voor de inzittenden of een aanschafwaarde/nieuwwaarderegeling.

Een autoverzekering omvat meer dan alleen maar de premie die je ervoor betaalt. Naast een passende premie zijn ook de aanvullende dekkingen, eigen risico’s en voorwaarden belangrijk. We hebben de keuze uit veel verzekeraars, dus we maken graag een vergelijking voor je.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je ons bellen op 0528-260415. Je kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Uiteraard altijd geheel vrijblijvend!