Geen woning is standaard en elk huis heeft zijn eigen karakter. Heeft het dat niet van zichzelf, dan toch zeker wel door jouw eigen ideeën en wensen. Zo is ook elk mens en zijn of haar situatie weer anders. Daarom zien we bij Henk Mulderij een hypotheek ook nooit als een standaard product maar als persoonlijk maatwerk. Heb je dus plannen om een woning te kopen? Dan nodigen wij je van harte uit om met ons jouw woonwensen te bespreken. Op basis van dit gesprek geven wij jou graag een gericht financieel advies .

Zullen we samen de zaken op een rijtje zetten?

Een hypotheek op je woning. Het zou mooi zijn wanneer je er zonder kunt, maar de meeste mensen die een huis kopen sluiten daarvoor een hypotheek af. En zo’n woningfinanciering neemt veelal grote financiële consequenties met zich mee. De maandlast van een hypotheek is doorgaans de grootste maandelijkse uitgave die je hebt. Daarom is het van belang dat je verantwoorde beslissingen neemt. Onze hypotheekadviseurs, Henk jr en Robertjan, staan graag naast je in dit traject en Roy en Chantal begeleiden het traject bij een Hypotheek aavragen Hoogeveen of omstreken.

Wij geven je een advies dat aansluit op jouw persoonlijke situatie. Wij kijken verder dan alleen de laagste rente, want er zijn veel aanbieders en dus ook heel veel verschillende hypotheken. Al die hypotheken hebben weer verschillende voorwaarden. Door samen in gesprek te gaan en door goed te luisteren naar jouw wensen ontdekken wij samen de voor jou essentiële zaken. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan boetevrij aflossen, een verhuisregeling of rentemiddeling, maar naast deze drie zijn er nog ontzettend veel aandachtspunten die mogelijk interessant zijn voor jou. Wij helpen je om te vinden wat bij je past.

Wil je meer weten over een hypotheek?

Neem dan contact met ons op. Of je nu wilt verhuizen of verbouwen, benieuwd bent naar wat je maximaal kunt lenen of graag je bestaande hypotheek wilt wijzigen of oversluiten, wij plannen graag een vrijblijvend gesprek met je in. Aan zo’n oriënterend gesprek zijn geen kosten verbonden. Wanneer we het adviestraject in gaan en daadwerkelijk voor jou aan de slag mogen, dan brengen we daarvoor wel een adviestarief in rekening.