Krijg je te maken met bijvoorbeeld een grote water- of brandschade, dan is er naast schade aan het gebouw of de inventaris/goederen, soms ook sprake van bedrijfsschade. Doordat het bedrijf stil komt te liggen loop je inkomsten mis. In het ergste geval is de omzet van de een op andere dag nihil, maar de vaste lasten lopen door. Dit risico verzeker je op een bedrijfsschadeverzekering.

Een bedrijfsschadeverzekering dekt de vaste lasten en de winst. Zo wordt financiële schade tijdens bedrijfsstilstand zoveel mogelijk beperkt. Er zijn verschillende dekkingen mogelijk, zoals de uitkeringstermijn, maar ook aanvullende dekkingen/verzekeringen zoals reconstructie- of extra kosten.

Wil jij graag persoonlijk advies over een bedrijfsschadeverzekering? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je ons bellen op 0528-260415. Je kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Uiteraard altijd geheel vrijblijvend!