Henk Mulderij is het financieel advieskantoor om de hoek, waar je zo even binnenloopt. Advies vanuit zowel het hoofd als uit vanuit het hart. In 2021 zijn we VVP-provinciewinnaar geworden, dat betekent dat we zijn verkozen tot het beste financieel advieskantoor van Drenthe. Een oprecht ons-kent-ons-kantoor met een fijn team dat al twintig jaar werkt op basis van vertrouwen. Wij zijn helemaal thuis in de wereld van onafhankelijk financieel advies, maar wat bij ons voorop staat, is dat jij je thuis voelt bij ons.

Bij ons kun je als particulier, ondernemer en met je bedrijf terecht voor alle financiële vragen. Wij zijn een onafhankelijk financieel advieskantoor, wat betekent dat wij financiële producten adviseren van veel verschillende verzekeraars en geldverstrekkers. Wij en vooral ook jij zijn dus niet overgeleverd aan één partij, waar we jouw financieel belang onderbrengen. Dat geeft lucht en veelal financieel voordeel.

Naast ons maatwerkadvies hebben we ook tijd voor een goed gesprek. De wereld van onafhankelijke financieel advies is ons speelterrein. En wanneer je financieel advies weet te koppelen aan dat speelse karakter, dan is die wereld van cijfers en kleine lettertjes echt niet meer saai of stoffig.

Historie

In 2003 startte Henk Mulderij sr, met meer dan 20 jaar ervaring in de branche, zijn eigen financieel advieskantoor aan huis. De garage deed dienst als kantoor. De eerste medewerker werd aangenomen en al vrij snel werd toen ook de stap gemaakt naar een kantoor aan de Bouwmeesterstraat. Er kwamen meer mensen in dienst, waarna we in 2005 zijn verhuisd naar onze huidige locatie aan de Schutstraat. Een mooie plek, voorzien van eigen parkeergelegenheid, in het centrum én in het financiële hart van Hoogeveen. Henk jr. heeft tijdens en na zijn hbo-studie eerst een aantal jaren bij andere financiële instellingen ervaring opgedaan. In 2011 kwam hij in vaste dienst bij het financieel advieskantoor en sinds 2019 heeft hij dit van zijn vader overgenomen. En daarmee wordt een traditie voortgezet want ook de vader van sr. had een assurantiekantoor in Hoogeveen. Door de jaren heen is het kantoor van Henk Mulderij geleidelijk gegroeid en bestaat ons team inmiddels uit 13 professionals die jou graag terzijde staan.