Op de bouwplaats wordt elke dag hard gewerkt. Grote kans op materiële schade dus. Speciaal voor aannemers en andere opdrachtgevers van bouwprojecten is er de bouw- en montageverzekering, ook wel bekend als CAR-verzekering (Construction All Risk). Zo verzeker je schade aan het bouwproject of schade op de bouwplaats. Bijvoorbeeld door storm of diefstal.

De bouw- en montageverzekering is een goede aanvulling op een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. De bouw- en montageverzekering dekt, anders dan bij een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, ook de schade aan het bouwproject zelf. Dat wordt ook wel ‘het werk’ genoemd.

Naast de basisdekking ‘het werk’, kan de verzekering uitgebreid worden met bijvoorbeeld dekking voor schade aan bestaande gebouwen die door de verbouwing veroorzaakt worden, schade aan spullen van de opdrachtgever of schade aan steigers en gereedschappen.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je ons bellen op 0528-260415. Je kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Uiteraard altijd geheel vrijblijvend!