Een verzekeringspakket dat past bij jou, dat vinden wij belangrijk. Het is maatwerk dat om persoonlijke aandacht vraagt. Die geven wij je graag. Niet teveel verzekeren, maar ook niet te weinig daarop willen we samen met jou focussen. Als onafhankelijk verzekeringsadviseur kijken we dan naar het verzekeringspakket dat met voorwaarden, dekkingen en premie perfect bij jou past. En krijg je dan toch onverwachts te maken met schade? Dan weet je dat wij voor je klaarstaan, dat geeft een gerust gevoel.

Hoe stellen we dat perfecte pakket voor jou samen?

Wij zien verzekeren als een ‘een-tweetje’ tussen jou en ons. We kijken samen met jou naar de optimale dekking voor de risico’s die jij belangrijk vindt om te verzekeren. We nemen daarom graag tijd voor een persoonlijk gesprek waarin we de risico’s met jou in kaart brengen en bekijken welke daarvan je prima zelf kunt dragen en welke je wilt afdekken. Dat is onze inventarisatie.

Vul je de inventarisatie liever zelf in waar en wanneer het jou uitkomt? Geen probleem, in dat geval sturen wij jou ons uitgebreide online inventarisatieformulier toe.

Na de inventarisatie gaan wij voor jou aan de slag en maken wij een voorstel voor het verzekeringspakket. Dat advies bespreken we uiteraard samen, omdat wij het belangrijk vinden dat je het begrijpt. Besluit je te kiezen voor ons advies? Dan regelen wij de rest.

Samenwerken aan een dynamisch verzekeringspakket

Een dynamisch verzekeringspakket beweegt met je mee en is afgestemd om jouw actuele persoonlijke situatie. Daarvoor is periodiek onderhoud belangrijk. Daarin werken wij graag samen met jou. Periodiek controleren wij voor jou of het verzekeringspakket nog steeds het beste past. Maar wijzigt er iets in jouw situatie? Dan horen wij dat graag van jou.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je ons bellen op 0528-260415. Je kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Uiteraard altijd geheel vrijblijvend!