In ons dagelijks leven en werk spelen meer en meer zaken zich online af. Als bedrijf kun je daar ook echt niet meer zonder. Dat brengt weer andere risico’s met zich mee. Je kent ze vast ook wel: phishingmail waarmee cybercriminelen erop uit zijn om privacygevoelige informatie (zoals BSN-gegevens) los te peuteren. Bestanden die versleuteld worden en die je alleen kunt terugkrijgen door geld te betalen of een netwerk dat wordt platgelegd door een zogenoemde DDoS-aanval en daardoor niet bereikbaar is. Het resultaat van cybercrime is vaak een ontzettend vervelende situatie voor jouw bedrijf. Daar zit je niet op te wachten.

Vaak denken wij dat het ons niet zal overkomen, omdat we zelf inschatten dat we geen interessante prooi zijn voor internetcriminelen. Niets is minder waar. Een aanval is niet altijd gericht op een bepaald bedrijf of persoon. Een phishingmail bijvoorbeeld wordt in grote aantallen verstuurd, in de hoop dat iemand erop klikt. Je kunt dus zomaar aan de beurt zijn. Ben je daarop voorbereid en heb je maatregelen getroffen om schade door cybercriminaliteit zoveel mogelijk te beperken?

Het is voor elk bedrijf belangrijk te investeren in goede beveiliging. Ook zorgdragen voor bewustwording van het cybercrimerisico op de werkvloer en een vangnet regelen in bijvoorbeeld de vorm van een cyberverzekering is geen overbodige luxe.

Wil je graag persoonlijk advies over een cyberverzekering? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je ons bellen op 0528-260415. Je kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Uiteraard altijd geheel vrijblijvend!