Alle bedrijfsmiddelen samen vertegenwoordigen vaak een grote waarde. Je kunt dan denken aan de kantoorinventaris, computerapparatuur, gereedschappen en machines. Alle voorraad en hulpstoffen in jouw bedrijf vallen onder de noemer goederen. Je hebt het nodig in je bedrijf, dus er is zeker wat voor te zeggen om deze zaken goed te verzekeren.

Met een inventaris-, goederen-, computer- en elektronicaverzekering verzeker je de zaken tegen onverwachte gebeurtenissen zoals brand, storm, waterschade, inbraak/diefstal en blikseminslag. Een machinebreukverzekering dekt materiële schade aan de machine als aanvulling op een inventarisverzekering. Je kunt dan denken aan materiële schade door van buiten komende onheilen zoals vallen, stoten, water, bedieningsfouten en overspanning, maar ook schade door gebreken van de machine.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je ons bellen op 0528-260415. Je kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Uiteraard altijd geheel vrijblijvend!