Afspraak maken

Hypotheek aanvragen in Hoogeveen: persoonlijk en onafhankelijk advies

Of je nou je eerste huis gaat kopen, een volgende woning of je huis wilt verduurzamen, wij snappen dat het aanvragen van een hypotheek een belangrijke stap in je leven is. Het is mogelijk om jouw hypotheek zelf te regelen, maar dit kost je veel tijd en daarnaast weet je ook nooit zeker of je de beste keuze maakt. Een hypotheekadviseur is dan ook meer dan alleen iemand die de hypotheek rond krijgt. Het nemen van financiële beslissingen kan best spannend zijn en daarom is persoonlijke begeleiding wel zo prettig. Daarom bieden wij persoonlijk en professioneel financieel advies op maat, zodat jij met vertrouwen de juiste keuzes kunt maken.

Een goede hypotheek begint met een persoonlijk gesprek

Waarom kiezen voor een hypotheek bij Henk Mulderij in Hoogeveen?

 • Wij maken een exacte berekening voor jouw situatie
 • Altijd in jouw belang en niet in die van de geldverstrekkers
 • Als onafhankelijk adviseur denken we van begin tot eind met je mee

Wij helpen jou bij het maken van de juiste keuze

Het afsluiten van een hypotheek heeft een aanzienlijke impact op je gehele financiële situatie. Het draait niet alleen om het veiligstellen van de laagste hypotheekrente, maar ook om de voorwaarden, premie, aflossingsmogelijkheden en potentiële risico’s. Het is daarom van groot belang dat je een hypotheek kiest die aansluit bij jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren. Vanaf het moment dat je je gaat oriënteren, zul je merken dat er vele soorten hypotheken en hypotheekvormen zijn. Je vraagt jezelf dan al gauw af welke hypotheekvorm nu geschikt is voor jouw situatie.

Wij helpen iedereen met een persoonlijke aanpak en kunnen zo advies op maat garanderen. Wij doen ons uiterste best om onafhankelijk hypotheekadvies in Hoogeveen te geven dat op maat is en leggen je uit welke hypotheekvorm aansluit op jouw persoonlijke situatie. Samen wordt er dan gekeken naar de hypotheek die het beste bij jou past en worden de voorwaarden van al deze potentiële hypotheken vergeleken. Onze hypotheekadviseur in Hoogeveen kan jou volledig ontzorgen op het gebied van hypotheken.

Financieel advieskantoor Henk Mulderij in Hoogeveen voor jouw Hypotheek

De stappen naar het aanvragen van een hypotheek in Hoogeveen

Bij Henk Mulderij zijn we persoonlijk betrokken bij jouw hypotheekproces en daarom willen wij jou graag wat meer vertellen over onze werkwijze. Daarom staan onze onafhankelijke hypotheekadviseurs klaar om jou te leren kennen en te begrijpen hoe jouw persoonlijke situatie eruit ziet. Een onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijkt daarnaast alle banken, zodat jij de beste voorwaarden en rente kunt verkrijgen. Wat kun je verwachten als je voor ons kiest?

 • Oriëntatiegesprek– We willen eerst graag kennis met je maken. Waarom? Omdat we geloven dat je persoonlijk financieel advies alleen kunt geven, als je elkaar eerst hebt leren kennen en wanneer het jou een goed gevoel geeft. De eerste afspraak is altijd gratis en gewoon bij ons op kantoor of bij jou aan de keukentafel.
 • Adviesgesprek– Is het een match? Dan maakt onze adviseur graag een vervolgafspraak met jou voor een volledig hypotheekadvies.
 • Hypotheek afsluiten– Als jij het eens bent met ons hypotheekadvies, maken we een offerte op maat. Jouw financieel adviseur van Henk Mulderij regelt voor jou een passende hypotheek. Zo kun jij je onbezorgd focussen op je nieuwe woning.

Samen sluiten we jouw hypotheek in Hoogeveen af

Het vinden van een hypotheek op zich is geen uitdaging, maar het vinden van de juiste hypotheek die perfect past bij jouw behoeften is een heel ander verhaal. Welke hypotheek zal zowel nu als over 30 jaar nog steeds bij jou passen? Bij Henk Mulderij begrijpen we dat jouw situatie uniek is en dat je specifieke behoeften hebt. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw individuele doelen en financiële mogelijkheden. We kijken verder dan alleen de laagste rente en helpen je om de hypotheek te vinden die het beste past bij jouw situatie.

Wij denken altijd in het belang van de klant. Als jij een hypotheek aanvraagt bij Henk Mulderij in Hoogeveen, dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze verhuisbus. Jij hoeft alleen nog maar even je spullen in te pakken en je bent klaar voor jouw nieuwe optrekje.

Hierom kies je voor Henk Mulderij

Wil jij ook een hypotheek in Drenthe, ontvang hypotheekadvies in Pesse of hypotheekadvies in Meppel. Het is ook mogelijk in Overijssel, onder andere hypotheekadvies in Hasselt. Maak een afspraak, deze is altijd vrijblijvend. Wij geven je graag een persoonlijk advies, afgestemd op jouw wensen en situatie:

 • Je hebt altijd een vast aanspreekpunt waarmee je snel kunt schakelen
 • Wij ontzorgen en begeleiden je van A tot Z
 • Altijd een op maat gemaakt hypotheekadvies

Hypotheek aanvragen in Hoogeveen bij jouw financieel advieskantoor

Heb jij plannen om een woning te kopen en wil jij een hypotheek afsluiten in Hoogeveen of omstreken, zoals een hypotheek in Zuidwolde? Al meer dan 20 jaar staan wij bekend als “dat assurantiekantoor op de hoek” voor hypotheken en verzekeringen. Als lokaal financieel advieskantoor hebben wij diepgaande kennis van de woningmarkt in Hoogeveen en de omliggende regio. We begrijpen de unieke uitdagingen en kansen die zich kunnen voordoen bij het kopen van een woning in deze omgeving.

In een persoonlijk adviesgesprek kijken we graag samen naar wat er mogelijk is voor jou. Wij ontvangen je graag bij ons op kantoor of gaan het kennismakingsgesprek aan bij jou op locatie, dit kan indien gewenst ook in de avonduren.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je ons bellen op 0528-260415. Je kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Uiteraard altijd geheel vrijblijvend!
  • Wij werken samen met