100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Het draait niet alleen om de laagste hypotheekrente, maar ook om de voorwaarden, premie, aflossingsmogelijkheden en potentiële risico’s. Wij zijn er om je te helpen, ongeacht je hypotheekwensen. Dit doen we door jou persoonlijk en professioneel financieel advies op maat te bieden. Voor iedereen: van starten tot verhuizen, herfinancieren of het verhogen van de hypotheek. Zo kun jij vol vertrouwen de juiste keuze maken.

Waarom hypotheek advies Hasselt via Henk Mulderij?

Als je besluit om een woning te kopen, komt daar veel bij kijken. Een hypotheek afsluiten kan een uitdagend en tijdrovend proces zijn. Wij begrijpen dat en daarom staan we klaar om je hierbij te helpen.

 • 100% Onafhankelijk advies: Onze adviseurs zijn geheel onafhankelijk. Daardoor kunnen ze echt in jouw belang denken en je helpen de hypotheek te kiezen die het beste bij je past.
 • Persoonlijke benadering: Wij geloven dat elk hypotheekadvies begint met een persoonlijk gesprek. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om jou en je wensen te leren kennen.
 • Alles onder één dak: Van oriëntatie tot afsluiten, onze hypotheekadviseurs staan je bij. Wij leggen je alles uit, beantwoorden al je vragen en helpen je de beste keuze te maken.
 • Direct geholpen: We vinden het belangrijk om goed contact te hebben met onze klanten. Daarom wijzen we altijd een directe contactpersoon aan met wie je alles kunt bespreken. Omdat we alle benodigdheden voor het verzorgen van jouw hypotheek onder één dak hebben, hoef je ook niet met meerdere partijen te schakelen.

Hypotheek in Hasselt aanvragen doe je bij Henk Mulderij, 100% onafhankelijk advies.

Het hypotheekproces in Hasselt: Stap voor stap

Het aanvragen van een hypotheek kan overweldigend zijn, maar we zijn er om het eenvoudig en begrijpelijk te maken. Hier is wat je kunt verwachten bij het aanvragen van een hypotheek in Hasselt:

 • Oriëntatiegesprek: Laten we eerst kennis maken. Deze eerste ontmoeting is geheel vrijblijvend en kan bij ons op kantoor of online plaatsvinden.
 • Adviesgesprek: Zodra we je situatie begrijpen, gaan we dieper in op de verschillende hypotheekopties en wat het beste bij jou past.
 • Hypotheekofferte: Voel jij je goed bij ons advies? Dan zorgen we voor een hypotheekofferte op maat.
 • Hypotheek afsluiten: Met alles op z’n plaats, begeleiden we je bij het afsluiten van je hypotheek. Zodat jij je kunt concentreren op jouw nieuwe woning in Hasselt.

Samen kijken we naar wat belangrijk is voor jou

We kijken verder dan alleen de laagste rente en helpen je om de hypotheek te vinden die het beste past bij jouw situatie. Wij kijken naar jouw situatie en adviseren vervolgens welke geldverstrekker of verzekeraar in jouw specifieke situatie de gunstigste tarieven en beste voorwaarden biedt. En dat zonder gebonden te zijn aan financiële instellingen, het advies is 100% in jouw belang.

Ontvang onafhankelijk hypotheek advies in Hasselt voor jouw situatie.

Ook een hypotheek aanvragen in Hasselt?

Of je nu je eerste huis koopt, je huidige hypotheek wilt oversluiten, bij Henk Mulderij in Hasselt, of in de regio zoals Zwolle, ben je aan het juiste adres. Onze lokale expertise, gecombineerd met onze toewijding om elke klant persoonlijk te helpen, zorgt ervoor dat jij de hypotheek krijgt die echt bij jou past. Ben je niet op zoek naar een hypotheek in Overijssel, maar wil je een hypotheekadvies in Drenthe? Voor Hypotheekadvies Hoogeveen, Hypotheekadvies Zuidwolde en andere omliggende plaatsen kun je ook bij ons terecht.

Wil jij ook een hypotheekadvies in Hasselt? Je kunt altijd bellen of langskomen voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Wat je vragen ook zijn, wij beantwoorden ze graag eerst en zorgvuldig. Neem zo vaak contact op met je adviseur als je zelf wilt – we helpen graag.

Jouw kantoor voor een hypotheek in Hasselt

Met meer dan 20 jaar ervaring in de hypotheeksector kunnen we jou helpen bij jouw individuele doelen en financiële mogelijkheden. We zijn trots op onze lokale aanwezigheid in Hasselt en staan klaar om je te helpen, of je nu voor de eerste keer een huis gaat kopen of al enige ervaring hebt. We richten ons niet alleen op de laagste rente, maar begeleiden je naar de hypotheek die optimaal aansluit bij jouw situatie.

 • Altijd op maat gemaakt op basis van jouw persoonlijke situatie
 • Wij ontzorgen en begeleiden je van A tot Z
 • Altijd meteen in contact met jouw vaste aanspreekpunt

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je ons bellen op 0528-260415. Je kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Uiteraard altijd geheel vrijblijvend!
  • Wij werken samen met