100% persoonlijke begeleiding op de huizenmarkt in Zwolle

Of je nu meer ruimte zoekt in vierkante meters of in je maandlasten, het kiezen van de juiste hypotheek is een belangrijk moment in je leven. Wij staan klaar om je door dit proces te begeleiden met op maat gemaakt, professioneel advies. Of je nu een starter bent of een nieuwe woning zoekt, ons team biedt de ondersteuning die je nodig hebt om met vertrouwen de juiste beslissingen te nemen. Bij Henk Mulderij bieden we jou persoonlijk en professioneel advies, passend bij jouw vraag. Dit doen wij volledig onafhankelijk en altijd in jouw belang.

“Een goede hypotheek begint met een persoonlijk gesprek”

Kies voor Henk Mulderij voor jouw hypotheek in Zwolle

 • Onafhankelijk en persoonlijk advies: Wij bieden advies dat volledig is afgestemd op jouw wensen en situatie, zonder binding met specifieke financiële partijen.
 • Lokale expertise: Onze kennis van Zwolle en omgeving betekent dat we je adviseren op basis van de huidige situatie op de woningmarkt in Zwolle en de kansen die dit biedt.
 • Compleet traject onder één dak: Van de eerste oriëntatie tot het afsluiten van je hypotheek, we begeleiden je bij elke stap.
 • Korte lijnen: Wij handel snel en werken met korte lijnen. Wanneer je ons belt, dan brengen we je meteen in contact met de juiste persoon. Doordat wij alles in huis hebben voor het afsluiten van jouw hypotheek, heb je niet te maken met verschillende schijven.

Zwolle hypotheek advies door Henk Mulderij advieskantoor

De juiste beslissing voor de toekomst

Een huis kopen is een spannend proces. Als je eenmaal je droomhuis gevonden hebt, wil je het liefst alles zo snel mogelijk regelen. Hierbij komen natuurlijk veel vragen naar boven. Het draait niet alleen om het veiligstellen van de laagste hypotheekrente, maar ook om de voorwaarden, premie, aflossingsmogelijkheden en potentiële risico’s. Daarom maken wij het aanvragen van een hypotheek overzichtelijk en toegankelijk. Wij vergelijken álle banken op rente en voorwaarden, zodat we jou kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.

Je bent verzekerd van kwalitatief hypotheekadvies omdat al onze adviseurs beschikken over de vereiste certificaten. We nemen de tijd om jou alles uit te leggen, op zo’n manier dat jij het ook echt snapt. Samen bekijken we welke hypotheek optimaal aansluit bij jouw behoeften en vergelijken de voorwaarden van verschillende mogelijkheden. Onze hypotheekadviseur biedt jou volledige ondersteuning op het gebied van hypotheken, zodat jij zonder zorgen de beste keuze kunt maken.

Jouw pad naar een hypotheek in Zwolle

In Zwolle een hypotheek afsluiten doe je niet alleen. Onze hypotheekadviseurs zijn persoonlijk betrokken bij de stappen naar jouw hypotheek zodat we de beste opties voor jou op een rij kunnen zetten. Hier is een overzicht van hoe we te werk gaan:

 • Oriëntatiegesprek: Een kennismaking waarin we jouw situatie en wensen bespreken, geheel vrijblijvend.
 • Adviesgesprek: Diepgaande bespreking van mogelijke hypotheekopties, afgestemd op jou.
 • Hypotheekofferte: Op basis van ons advies ontvang je een passende offerte.
 • Hypotheek afsluiten: Wij begeleiden je in het aanvragen van de hypotheek, zodat jij je kunt focussen op je toekomstige woning in Zwolle.

Hypotheek aanvragen in Zwolle doe je bij Henk Mulderij, eerlijk en persoonlijk advies op maat

Wij doen net even een stapje extra

Jouw belang staat voorop. Wanneer je bij ons een hypotheek afsluit, kun je ook gebruikmaken van onze verhuisbus. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is je spullen inpakken en je bent klaar voor je nieuwe woning.

Persoonlijk hypotheekadvies in Zwolle voor jou

Een hypotheek aanvragen in Zwolle is een belangrijke financiële beslissing in je leven. Je wilt dan natuurlijk een beslissing nemen die nu en in de toekomst de juiste is. Als lokaal financieel advieskantoor hebben wij kennis van de woningmarkt in en rondom Zwolle en kunnen we jou ook voorzien van hypotheekadvies in Hasselt, maar daarnaast zijn we je ook van dienst met hypotheekadvies in Drenthe. Zo staan we je ook bij met Hypotheekadvies in Zuidwolde en Hoogeveen.

We begrijpen de unieke uitdagingen en kansen die zich kunnen voordoen bij het afsluiten van een hypotheek. Interesse in een hypotheekadvies in Zwolle? Neem gerust contact op met onze adviseurs – we helpen je graag.

 • Begeleiden en ontzorgen tijdens de aanvraag van jouw hypotheek
 • Je hebt bij ons altijd één vast aanspreekpunt
 • Eerlijk en onafhankelijk op maat gemaakt hypotheekadvies

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je ons bellen op 0528-260415. Je kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Uiteraard altijd geheel vrijblijvend!
  • Wij werken samen met