Afspraak maken

Hypotheekadvies in Drenthe: persoonlijke begeleiding en advies op maat

Een eerste woning kopen, op zoek naar een andere woning of plannen om je huidige woning aan te pakken? Een hypotheek aanvragen is een grote financiële stap en daarom iets om goed over na te denken. Doe je dit zelf, dan kan dit veel vragen oproepen. Als hypotheekadviseur helpen wij jou niet alleen bij het aanvragen van de hypotheek, wij bieden je ook persoonlijke begeleiding tijdens deze grote financiële stap.

Hypotheekadvies Drenthe begint met een persoonlijk gesprek. Wij zijn nieuwsgierig naar jou en leren je graag kennen zodat we samen de beste keuzes voor jouw situatie kunnen maken. Bij Henk Mulderij bieden we jou persoonlijk en professioneel advies, passend bij jouw vraag. Zo kunnen we de beste hypotheekopties voor jou op een rijtje kunnen zetten, zodat jij een goed beeld hebt van de mogelijkheden en hier je keuzes op kunt baseren.

”Een persoonlijk gesprek is de eerste stap naar een goed en eerlijk hypotheekadvies”

Vraag een hypotheek aan in Drenthe

Waarom kiezen voor Henk Mulderij?

 • Persoonlijke aandacht voor jou: Bij ons ben je geen nummer. We luisteren naar je behoeften en doelen en zorgen ervoor dat je begrijpt welke hypotheekopties beschikbaar zijn. Je hebt dan ook één vast aanspreekpunt waar je altijd terecht kunt voor vragen en die jouw persoonlijke situatie begrijpt.
 • Onafhankelijk advies: Als onafhankelijk financieel advieskantoor hebben we toegang tot een breed scala aan financiële producten van verschillende geldverstrekkers. Hierdoor kunnen we jou objectief adviseren en samen de hypotheek kiezen die het beste bij je past.
 • Lokale kennis: We kennen Drenthe door en door. Of je nu in Hoogeveen, Assen, Meppel of elders in de provincie woont of wil wonen, wij begrijpen de specifieke uitdagingen en kansen van jouw locatie.
 • Wij ontzorgen je volledig: Ons ervaren team staat klaar om jou te begeleiden bij elke stap van het hypotheekproces. Van het eerste gesprek tot de hypotheek afsluiten in Drenthe, we zijn er om het jou gemakkelijk te maken.
 • Korte lijnen: Wij kunnen snel handelen en werken met korte lijnen. Wanneer je ons belt, dan brengen we je meteen in contact met de juiste persoon. Doordat wij alles in huis hebben voor het afsluiten van jouw hypotheek, heb je niet te maken met verschillende schijven.

Samen de juiste hypotheek keuzes maken

Het aanvragen van een hypotheek in Drenthe is een belangrijke stap in je leven en we begrijpen dat dit gepaard gaat met vragen en onzekerheden. Je hypotheek moet aansluiten op je gehele financiële situatie en het is dan ook niet een kwestie van alleen de hypotheek met de laagste rente kiezen. Denk ook aan de voorwaarden, de aflossingsmogelijkheden, de potentiële risico’s en de premie. Wij hebben uitgebreide kennis van al deze zaken en zijn er om je te begeleiden, je de verschillende opties uit te leggen en je te helpen de juiste keuzes te maken.

Wij vinden het belangrijk om een persoonlijke aanpak te hanteren, zodat we een eerlijk en goed advies kunnen geven voor jouw situatie. Je krijgt bij ons een vast aanspreekpunt waar je terecht kunt voor al je vragen en die voor jou alle banken en voorwaarden vergelijkt.

Hypotheek in Drenthe bij Henk Mulderij

In 3 stappen naar de beste hypotheek voor jou

 1. Oriëntatiegesprek: Wij geloven dat we jou pas echt een goed financieel advies kunnen geven als we jou eerst hebben leren kennen. We maken daarom graag kennis met jou tijdens een oriëntatiegesprek. Dit gesprek is kosteloos en kan zowel bij ons op kantoor als bij jou aan de keukentafel plaatsvinden.
 2. Adviesgesprek: Als het goed voelt voor jou, maakt onze adviseur graag een vervolgafspraak om jou een volledig hypotheekadvies te kunnen geven.
 3. Hypotheek afsluiten: Na het hypotheekadvies maken we een offerte op maat en zorgt jouw persoonlijke adviseur voor een passende hypotheek.

Een hypotheek aanvragen in Drenthe

Wil je meer weten over het aanvragen van een hypotheek in Drenthe of Overijssel? Wil je bijvoorbeeld een hypotheekadvies in Hoogeveen, hypotheekadvies in Hasselt? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Voor advies buiten Drenthe, zoals hypotheekadvies in Hasselt, kun je ook bij ons terecht. We staan klaar om je te helpen. of je nu voor de eerste keer een huis gaat kopen of al enige ervaring hebt. Met al meer dan 20 jaar ervaring en veel lokale kennis hebben wij een goed beeld van de markt in Drenthe. Hierdoor kunnen wij je uitstekend begeleiden en zien we de uitdagingen en kansen die op je pad kunnen komen.

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek waarin we samen jouw financiële doelen kunnen bespreken en de eerste stappen richting je nieuwe hypotheek in Drenthe kunnen zetten.

Hypotheek in Drenthe aanvragen bij Henk Mulderij

 • Wij begeleiden en ontzorgen jou volledig tijdens de aanvraag van jouw hypotheek
 • Je hebt bij ons een vast aanspreekpunt
 • Wij geven je altijd een eerlijk, onafhankelijk en op maat gemaakt hypotheekadvies in Drenthe

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je ons bellen op 0528-260415. Je kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Uiteraard altijd geheel vrijblijvend!
  • Wij werken samen met