Afspraak maken

Financiële zaken tot in de puntjes geregeld

Is jouw situatie recentelijk veranderd door een nieuwe baan of bijvoorbeeld pensioen? Of ben je van plan om te verhuizen of een nieuwe woning te kopen? Dan zorgt dit voor een hoop verschuivingen, ook op financieel gebied. Veel mensen worstelen met het maken van de juiste financiële keuzes die passen bij hun persoonlijke situatie. Wij voorzien jou om die reden graag van financieel advies in Hoogeveen. Op die manier bespaar je tijd en weet je zeker dat jouw financiële situatie in goede handen is.

Wij zijn een onafhankelijk werkend advieskantoor. Onze dienstverlening bestaat uit het informeren en adviseren over, evenals het bemiddelen in financiële producten. Wij doen dit op het gebied van hypotheken, pensioenen, verzekeringen en financieringen. Dit doen we zowel voor particulieren als (MKB-)bedrijven en voor startende ondernemers en freelancers.

Elke samenwerking begint met een goed gesprek en een lekkere kop koffie

 • Hypotheken
 • Verzekeringen
 • Financieel plan

De voordelen van een financieel adviseur in Hoogeveen

Welke financiële producten heb je écht nodig? Betaal je niet te veel? Het aanbod van financiële producten en diensten is enorm en dat kan veel onzekerheden met zich meebrengen. Je hebt graag zicht op je financiële situatie. Dat snappen wij bij Henk Mulderij financieel advieskantoor maar al te goed. Onze adviseurs helpen jou graag om de juiste keuzes te maken.

 • Je wordt begeleid van A tot Z, van de eerste kennismaking tot het afsluiten van een hypotheek of verzekering en verder.
 • We zijn niet gebonden aan geldverstrekkers of financiële instellingen, waardoor je verzekerd bent van een advies dat echt bij jou past.
 • Onze brede kennis van zaken garandeert dat je profiteert van professioneel advies

Financieel advieskantoor Henk Mulderij in Hoogeveen voor jouw Hypotheek

Altijd persoonlijk advies op basis van jouw situatie

De laatste jaren is er veel veranderd op het gebied van financiële zaken. Je kunt zelf eenvoudig via internet informatie inwinnen en voordelig een hypotheek of verzekering afsluiten. Bij Henk Mulderij geloven we juist in de kracht van persoonlijk advies op maat. We vinden dat we geen goed advies kunnen geven als we niet persoonlijk bij onze klanten betrokken zijn. Onze persoonlijk adviseurs zijn jouw vaste aanspreekpunt. Door samen te kijken naar jouw situatie, kunnen we alle risico’s en mogelijkheden in beeld brengen en jou voorzien van een volledig onafhankelijk advies.

Financieel advies in Hoogeveen: Zo gaan we te werk

Onze onafhankelijke financieel adviseur bekijkt alle mogelijkheden, zodat jij het beste advies op maat krijgt. Of het nu gaat om hypotheekadvies of advies op het gebied van verzekeringen, wij kijken altijd wat aansluit op jouw persoonlijke situatie. Wat kun je verwachten als je kiest voor ons financieel advieskantoor in Hoogeveen?

 • Kennismakingsgesprek:Allereerst maken we graag een connectie met je. Dit is belangrijk omdat we er stellig van overtuigd zijn dat effectief financieel advies begint met een persoonlijk gesprek. De eerste ontmoeting? Die is geheel op onze kosten en kan plaatsvinden bij ons op kantoor of bij jou thuis.
 • Persoonlijk advies:Voelt het goed? Dan plannen we een grondig adviesgesprek waarin we dieper ingaan op jouw financiële situatie en wensen.
 • Financieel plaatje:Wij staan je bij in elke stap van de realisatie, zodat je met een gerust hart naar jouw financiële toekomst kunt kijken.

Een financiële partner voor de lange termijn

Iedereen is uniek en geen situatie is hetzelfde. Daarom gaat goed financieel advies in Hoogeveen over meer dan geld alleen. Veel meer: Het gaat namelijk om jou! Wij kijken naar jouw situatie en adviseren vervolgens welke geldverstrekker of verzekeraar in jouw specifieke situatie de gunstigste tarieven en beste voorwaarden biedt. Van het afsluiten van een hypotheek, het regelen van de verzekeringen, tot aan pensioenadvies. En dat zonder gebonden te zijn aan financiële instellingen, het advies is 100% in jouw belang.

Henk Mulderij als jouw financieel advieskantoor in Hoogeveen

Wil jij ook dat jouw financiële zaken uit handen worden genomen door een financieel advieskantoor in Hoogeveen? Met ruim 20 jaar ervaring in hypotheken en verzekeringen beschikken wij over de juiste kennis om jou financieel te begeleiden. Het voordeel voor jou is uiteindelijk: een uitgebreide vergelijking op maat waarbij daadwerkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet, op basis van jouw wensen. Je mag altijd langskomen bij ons financieel advieskantoor in Drenthe, we denken graag met je mee.

Heb je via ons financieel advieskantoor in Hoogeveen je hypotheek afgesloten? Dan kun je kosteloos gebruik maken van onze verhuisbus. Dus: inpakken maar en op naar je nieuwe woning!

Waarom kiezen voor een financieel adviseur in Hoogeveen?:

 • Deskundige, transparante en ervaren adviseurs
 • Advies gericht op jouw situatie: nu en in de toekomst
 • Altijd 100% onafhankelijk advies

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of kom langs op ons kantoor.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je ons bellen op 0528-260415. Je kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Uiteraard altijd geheel vrijblijvend!
  • Wij werken samen met