Financieel advies in Drenthe

Je wilt goed verzekerd zijn, maar niet meer betalen dan nodig is. Je gaat een huis kopen, een hypotheek kiezen of een hypotheek oversluiten, maar weet je niet wat voor jou het beste is. Er is zoveel om rekening mee te houden. Wij kunnen jou als financieel adviesbureau in Drenthe hierin volledig ontzorgen. Onze adviseurs helpen jou graag om de juiste keuzes te maken op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Bij ons kun je als particulier, ondernemer en met je bedrijf terecht voor alle financiële vragen.

Ieder mens is uniek, met zijn eigen wensen en dromen en met zijn eigen financiële situatie. Daarom geven we jou als financieel adviseur in Drenthe een onafhankelijk financieel advies dat aansluit bij die unieke situatie. Wij en vooral ook jij zijn dus niet overgeleverd aan één partij, waar we jouw financieel belang onderbrengen.

Waarom kiezen voor persoonlijk advies in Drenthe?

We begrijpen dat je helderheid wilt over je financiën, en onze adviseurs zijn hier om je te helpen de juiste keuzes te maken.

 • Begeleiding van A tot Z: Of je nu begint met het verkennen van de mogelijkheden voor een hypotheek, of je bent op zoek naar de juiste verzekering, wij staan aan jouw zijde. Van de eerste kennismaking tot het daadwerkelijk afsluiten van een product – en zelfs daarna.
 • Onafhankelijk advies: We hebben geen banden met specifieke geldverstrekkers of financiële instellingen. Dit betekent dat het advies dat je krijgt oprecht, transparant en, het belangrijkste, op maat gemaakt is voor jouw situatie.
 • Brede expertise: Onze adviseurs zijn getraind en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de financiële wereld. Dit betekent dat je kunt rekenen op een deskundig en actueel advies, wat jouw financiële vraag ook is.

“Het gemak van één persoonlijk aanspreekpunt”

Ontvang financieel advies bij een financieel adviesbureau in Drenthe.

Het gemak van financieel advies met een persoonlijk aanspreekpunt

We weten dat financiële zekerheid heel persoonlijk is. Daarom willen we je eerst graag beter leren kennen. Door samen in gesprek te gaan en door goed te luisteren naar jouw wensen ontdekken wij samen de voor jou essentiële zaken. Onze persoonlijk adviseurs zijn hiervoor jouw vaste aanspreekpunt. Samen kijken we naar jouw situatie, brengen we alle risico’s in beeld en voorzien we jou van een volledig onafhankelijk advies. Door te investeren in lange vertrouwensrelaties kennen we onze klanten en dat is nodig om een passend advies te kunnen geven. Zo krijg jij de zekerheid die je verdient.

Financieel advies in Drenthe: Dit is onze aanpak

Wanneer je kiest voor ons financieel adviesbureau in Drenthe, kies je voor een benadering die echt op jou is afgestemd. Of je nu behoefte hebt aan hypotheekadvies, verzekeringsinformatie of een ander financieel vraagstuk, wij zorgen dat ons advies past bij jouw unieke situatie. Hoe pakken wij dit aan bij ons advieskantoor in Drenthe?

 • Laten we kennis maken: Een goed financieel traject begint bij persoonlijk contact. Daarom willen we je eerst echt leren kennen. Dit introductiegesprek is geheel voor onze rekening en kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als bij jou thuis.
 • Uitgebreid advies: Is er een wederzijdse klik? Dan gaan we dieper in op jouw financiële behoeften en ambities. Tijdens dit gesprek nemen we uitgebreid de tijd om jouw financiële situatie onder de loep te nemen.
 • Financieel overzicht: We begeleiden je bij elke stap en zorgen dat je altijd een helder zicht hebt op je financiën. Zo kun je met vertrouwen naar de toekomst kijken.

Onze diensten

Wij werken standaard met korte lijnen. Je komt bij ons altijd meteen met de juiste persoon in contact, zodat we je altijd snel en correct van dienst kunnen zijn. Waarmee kunnen we jou helpen?

 • Hypotheken: Van de eerste oriëntatie tot het daadwerkelijk afsluiten van de hypotheek, wij staan je bij in elke stap van het proces.
 • Verzekeringen: Met zoveel opties op de markt, zorgen wij ervoor dat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt.
 • Pensioenadvies: Een geruststellende toekomst begint vandaag. Laten we samen jouw pensioenplannen doornemen.

Financieel advieskantoor Henk Mulderij in Drenthe voor financieel advies voor jouw situatie.

Jouw financieel advieskantoor in Drenthe

Of je nu een starter bent op de huizenmarkt, denkt aan je pensioen of gewoonweg op zoek bent naar het beste advies,
we verdiepen ons in jouw situatie, zodat we financiële zekerheid kunnen bieden voor jouw persoonlijke situatie. Wil
je een oriënterende afspraak inplannen? Met ruim vijftien jaar ervaring helpen we je graag met hypotheken,
verzekeringen en alles omtrent jouw financieel plan. Kom gerust langs bij ons financieel advieskantoor in Hoogeveen,
dan kijken we samen naar wat we voor jou kunnen betekenen. Wij geven financieel advies voor verschillende plaatsen
in de buurt van Hoogeveen, zoals financieel advies Pesse, financieel advies Zuidwolde of financieel
advies Meppel
.

Heb je via ons financieel advieskantoor in Drenthe een hypotheek afgesloten? Dan kun je kosteloos gebruik maken van
onze Henk Mulderij verhuisbus.
Dus: inpakken maar en op naar je nieuwe woning!

Waarom kiezen voor een financieel adviseur in Drenthe?

 • Deskundige, transparante en ervaren adviseurs
 • Advies op maat voor nu en in de toekomst
 • Altijd 100% onafhankelijk advies

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je ons bellen op 0528-260415. Je kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Uiteraard altijd geheel vrijblijvend!
  • Wij werken samen met