Volledig ontzorgd met een financieel adviseur in Meppel

Veranderingen in je leven kunnen grote invloed hebben op je financiële situatie. Of het nu gaat om de juiste verzekering vinden, een hypotheek afsluiten of herfinancieren, wij bieden je hierin volledige ondersteuning. Als ondernemer, particulier of bedrijfseigenaar kun je bij ons terecht voor al je financiële vraagstukken.

Elke situatie is uniek en wij bieden daarom altijd persoonlijk en onafhankelijk advies, afgestemd op jouw specifieke situatie en wensen. Wij zijn niet gebonden aan één financiële instelling, wat jou vrijheid en de beste voorwaarden garandeert.

Onze diensten

 • Hypotheken
 • Verzekeringen
 • Financieel plan

Voordelen van onafhankelijk financieel advies in Meppel

Wij begrijpen het belang van duidelijkheid over je financiën. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen met het maken van de beste keuzes.

 • Begeleiding van A tot Z: Van de eerste kennismaking tot het afsluiten en beheren van je financiële producten.
 • Onafhankelijk advies: Ons advies is transparant en op maat gemaakt voor jouw persoonlijke situatie.
 • Deskundigheid: Onze adviseurs zijn goed opgeleid en up-to-date met de nieuwste financiële trends en regelgeving.

“Persoonlijke aandacht staat voorop”

Ontvang financieel advies in Meppel bij het onafhankelijke advieskantoor Henk Mulderij

Persoonlijk en betrokken financieel advies

Bij Henk Mulderij gaat het vooral om jou. We investeren in een langdurige relatie met al onze klanten door eerst grondig jouw situatie en wensen te begrijpen. Daarom wil onze hypotheekadviseur je écht leren kennen, zodat we jou op de best mogelijke manier kunnen ondersteunen en adviseren. Adviseren zonder gebruik te maken van allerlei ingewikkelde vaktaal, maar begrijpelijk en “to the point”.

Onze financieel adviseur in Meppel is jouw vaste aanspreekpunt, wat zorgt voor een vertrouwde en duidelijke communicatie.

Onze aanpak in Meppel

Wanneer je kiest voor ons kantoor, kies je voor een persoonlijke benadering die echt gericht is op jou.

 • Kennismaking: Ons eerste gesprek is altijd kosteloos en kan zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis.
 • Uitgebreid advies: We nemen de tijd om al je financiële opties door te nemen.
 • Financieel overzicht: We begeleiden je stap voor stap naar financiële zekerheid.

Jouw deskundig financieel adviesbureau bij Meppel

Maak een afspraak bij de financieel adviseur in Meppel en ontvang onafhankelijk advies op maat

Ben je een starter op de woningmarkt, denk je aan je pensioen of zoek je gewoon betrouwbaar financieel advies? Wij duiken diep in jouw persoonlijke situatie om je financiële stabiliteit te bieden. Met meer dan vijftien jaar ervaring staan wij klaar om je te ondersteunen met hypotheken, verzekeringen en al je financiële plannen. Bezoek ons financieel advieskantoor in de buurt van Meppel, waar we samen jouw mogelijkheden kunnen verkennen.

Heb je via ons financieel advieskantoor in de buurt van Meppel je hypotheek afgesloten? Dan kun je kosteloos gebruik maken van onze verhuisbus. Dus: inpakken maar en op naar je nieuwe woning!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Heb je interesse in een oriënterende afspraak voor financieel advies in Meppel? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons ook inschalen voor financieel advies in Zuidwolde of financieel advies in Hasselt. Met onze expertise helpen wij je graag met al je financiële zaken, van hypotheken tot verzekeringen.

Kies voor ons financieel advieskantoor bij Meppel voor deskundigheid, transparantie en een persoonlijke benadering. Een adviseur die écht met je meedenkt en 100% onafhankelijk financieel advies geeft.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je ons bellen op 0528-260415. Je kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Uiteraard altijd geheel vrijblijvend!
  • Wij werken samen met