Als onafhankelijk financieel advieskantoor richten wij ons op jouw unieke situatie. Of het nu gaat om hypotheken, pensioenen, verzekeringen of financieringen, wij bieden maatwerkadvies voor zowel particulieren als (MKB-)bedrijven, startende ondernemers en freelancers.

 • Hypotheken
 • Verzekeringen
 • Financieel plan

Financieel advies in Zuidwolde: Onafhankelijk en persoonlijk

Wij zijn volledig onafhankelijk. Dat betekent dat wij niet verbonden zijn aan een bank of verzekeringsmaatschappij. In onze advisering staat daarom het belang van jou als klant altijd centraal. Heb je jouw droomhuis gevonden of wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Als financieel advieskantoor in Zuidwolde staan we klaar om jou te ondersteunen. Ons doel? Jouw financiële zaken tot in de puntjes geregeld, zodat je zorgeloos kunt genieten van wat echt belangrijk is.

Waarom een financieel adviesbureau in de buurt van Zuidwolde?

Bij ons ben je verzekerd van onafhankelijk hypotheekadvies tegen het scherpste rentetarief. Je maakt gebruik van de volgende voordelen:

Financieel adviesbureau Henk Mulderij in Zuidwolde voor passend financieel advies

 • Van de kennismaking tot het realiseren van jouw hypotheek of verzekering, wij begeleiden je van A tot Z.
 • Je krijgt advies dat echt past bij jouw persoonlijke situatie, vrij van verplichtingen aan geldverstrekkers.
 • Met onze brede en diepgaande kennis kunnen we je altijd voorzien van professioneel advies.

Zekerheid voor jouw financiële toekomst

Niets is zeker, toch heeft ieder mens zekerheden nodig. Een basis voor een fijn leven. In een tijdperk waarin alles op internet wordt opgezocht is juist persoonlijk advies op het gebied van financiën zo belangrijk. We vinden dat we geen goed advies kunnen geven als we niet persoonlijk bij onze klanten betrokken zijn. Daarom werken wij ook standaard met één vaste financieel adviseur voor jou. Wel zo prettig.

Financieel advies in Zuidwolde: dit kun je verwachten

Ons doel is om een betrouwbare en langdurige relatie met jou op te bouwen. Wij streven ernaar om jouw financiële partner te zijn, die je begeleidt en ondersteunt bij elke stap in je financiële reis. Samen doorlopen we deze stappen:

 • Kennismaken Laten we elkaar eerst goed leren kennen. Goed advies begint immers met een persoonlijk gesprek. Het doel is om een helder beeld te krijgen van wat jij belangrijk vindt en hoe wij je het beste kunnen ondersteunen. Deze eerste ontmoeting kan plaatsvinden bij ons op kantoor in Hoogeveen of, indien gewenst, op afstand.
 • Persoonlijk advies Als het voor ons beide goed voelt, plannen we een adviesgesprek in. Hier duiken we dieper in jouw financiële situatie.
 • Financieel advies Wij staan je bij in elke stap van de realisatie, zodat je met een gerust hart naar jouw financiële toekomst kunt kijken.

Jouw lange termijn financieel adviseur in Zuidwolde

Bij Henk Mulderij gaat het om meer dan alleen het geven van financieel advies; het gaat om het opbouwen van een langdurige relatie met jou. Wij begrijpen dat financieel advies niet alleen iets eenmaligs is, maar een voortdurend proces dat zich aanpast aan veranderende levensfasen en doelen. Daarom streven we ernaar om jouw vertrouwde financiële partner te zijn, vandaag, morgen en in de toekomst.

Of je nu aan het begin staat van je carrière, een gezin sticht, of de overgang naar pensioen plant, wij zijn er om je te ondersteunen met advies dat meegroeit met jouw persoonlijke situatie.

Financieel advies op maat in Zuidwolde bij Henk Mulderij

Henk Mulderij: ervaren financieel advieskantoor bij Zuidwolde

Met meer dan 20 jaar ervaring staan we voor je klaar met financieel advies in Drenthe. Ons team van goed opgeleide adviseurs bezit de kennis en ervaring om jou te voorzien van hoogwaardig financieel advies, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Of je nu inzicht wilt in hypotheken, pensioenen, verzekeringen of een compleet financieel plan, de deur van ons kantoor staat altijd open.

Als extra service kun je als klant kosteloos gebruikmaken van onze verhuisbus. Pak de verhuisdozen maar vast in!

Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Op zoek naar financieel advies in Hoogeveen en omstreken? Samen bouwen we aan een financieel plan dat niet alleen nu, maar ook in de toekomst standhoudt. Of het nu gaat om het afsluiten van een nieuwe hypotheek, het herstructureren van je huidige financiën, of het plannen van je pensioen, wij zijn er voor jou.

 • Persoonlijke benadering: Jij staat bij ons centraal. Jouw persoonlijke situatie en wensen zijn de kern van ons advies.
 • Één aanspreekpunt: Eén deskundige adviseur die jou en jouw financiële situatie door en door kent.
 • Deskundig advies: Onze medewerkers zijn niet alleen experts in financiën en hypotheken, maar blijven ook continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je ons bellen op 0528-260415. Je kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Uiteraard altijd geheel vrijblijvend!
  • Wij werken samen met