Jouw partner voor financieel advies in Pesse

Of je nu een passende verzekering zoekt, je eerste huis wilt kopen, of je huidige hypotheek onder de loep wilt nemen, het kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Zoveel opties, zoveel regels. Gelukkig staan onze adviseurs voor je klaar om je door het hele proces te loodsen. Bij ons vind je onafhankelijk en persoonlijk advies voor al jouw financiële vragen, of je nu particulier bent, ondernemer of je bedrijf runt.

Elk mens is uniek, net als hun dromen en financiële situatie. Daarom leveren wij als jouw financieel adviseur in Pesse advies dat speciaal op jou is afgestemd, zodat je niet vastzit aan de beperkingen van één financiële instelling.

Waarom kiezen voor persoonlijk financieel advies in Pesse?

Wij snappen dat je duidelijkheid wilt over je financiën. Onze adviseurs staan klaar om samen met jou de beste keuzes te maken.

 • Begeleiding van begin tot eind: Van de eerste kennismaking tot het afsluiten van een hypotheek of verzekering, en zelfs daarna, wij zijn er voor je.
 • Onafhankelijk advies: Zonder banden met specifieke geldverstrekkers bieden we jou advies dat echt past bij jouw unieke situatie.
 • Deskundigheid: Onze adviseurs zijn experts in hun vakgebied en blijven up-to-date met de laatste ontwikkelingen, zodat jij altijd het beste advies krijgt.

Financieel advieskantoor in Pesse bij Henk Mulderij

Het gemak van een persoonlijk aanspreekpunt

We weten dat financiële beslissingen heel persoonlijk zijn. Daarom is het belangrijk voor ons om jou eerst goed te leren kennen. Onze adviseurs worden jouw vaste aanspreekpunt. Door samen jouw situatie te bespreken, kunnen we alle kansen en risico’s in kaart brengen en zorgen voor een advies dat helemaal bij jou past. Dit doen we niet alleen in Pesse, maar ook voor financieel advies in Hoogeveen, financieel advies in Zuidwolde en financieel advies in Meppel kun je bij ons terecht.

Zo gaan we te werk

Kiezen voor ons betekent kiezen voor een aanpak die specifiek op jou is gericht. Onze werkwijze:

 • Kennismaking: Een goed adviestraject start met persoonlijk contact. We willen jou en jouw situatie echt begrijpen.
 • Uitgebreid advies: Na een positieve eerste indruk verdiepen we ons in jouw financiële behoeften en doelen.
 • Helder overzicht: Samen zorgen we ervoor dat je een duidelijk beeld hebt van je financiën en met vertrouwen naar de toekomst kunt kijken.

Onze Diensten in pesse

Bij Henk Mulderij houden we van korte lijnen en direct contact binnen al onze diensten. Waarmee kunnen we jou helpen?

 • Hypotheken: Begeleiding bij elke stap, van oriëntatie tot afsluiting.
 • Verzekeringen: Zorg ervoor dat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt.
 • Pensioenadvies: Samen bouwen aan een comfortabele toekomst.

Financieel advies op maat in Pesse

Jouw financieel advieskantoor voor advies in Pesse

Of je nu net start op de woningmarkt, nadenkt over je pensioen, of simpelweg het beste financiële advies zoekt, we duiken diep in jouw situatie om financiële zekerheid te bieden die bij jou past. Interesse in een kennismakingsgesprek? Met onze jarenlange ervaring in hypotheken, verzekeringen, en financiële planning zijn we jouw ideale partner. Kom langs bij ons kantoor in de buurt van Pesse en laten we samen kijken hoe we je kunnen helpen.

Heb je via ons je hypotheek geregeld? Dan staat onze verhuisbus gratis tot je beschikking. Tijd om in te pakken en te verhuizen naar je nieuwe thuis!

Waarom kiezen voor ons financieel adviesbureau bij Pesse?

 • Deskundige en transparante adviseurs
 • Advies afgestemd op jouw huidige en toekomstige situatie
 • Altijd onafhankelijk en persoonlijk advies
 • Wil je meer weten over Financieel advies in Drenthe voor jouw situatie? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of kom langs op ons kantoor.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je ons bellen op 0528-260415. Je kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Uiteraard altijd geheel vrijblijvend!
  • Wij werken samen met