Start Particulier   Zakelijk   Nieuws
empty   empty   empty   empty
Henk Mulderij - Financieel advieskantoor Tel: 0528 - 26 04 15
           
             
Online verzekeren


  Particulier Verzekering Hypotheek Leningen Pensioen Even voorstellen Contact
empty empty empty empty empty empty empty empty
       
  Pensioen


   
 

We merken nogal eens dat verzekeringen en financiële diensten niet populair zijn en dus weinig belangstelling genieten van de consument. Het zijn écht low-interest onderwerpen. Als dat voor één ding opgaat, dan is dat wel voor pensioenen. “Da’s voor later.”  Precies! Qua strekking geheel juist. Maar vaak bedoelt vooral een jonger iemand dat hij of zij het maar onzin vindt om zich daar nu al druk over te maken. Wij hebben daar een ander beeld bij, zonder belerend over te willen komen.

Wij kunnen natuurlijk niet in de toekomst kijken. Het zou  best eens zo kunnen zijn dat overheid steeds verder terugtreedt en dat de 67-plussers van 2030 hun eigen broek op moeten houden. Dat men steeds meer op zichzelf is aangewezen voor het treffen van eigen oudedags- of nabestaandenvoorzieningen. Maar ook wanneer over een aantal jaren misschien anders zal blijken en zich een minder pessimistisch scenario voltrekt, is het niet onverstandig om je eens te laten voorlichten over je huidige pensioenregeling of wat je er zelf aan zou kunnen doen om een goede oudedags- of nabestaandenvoorziening te creëren.

  Klik hier voor een afspraak voor een oriënterend gesprek

Zin om daar een boom over op te zetten? Graag leggen we je uit wat de mogelijkheden zijn om zelf de regie over je eigen financiële toekomst te houden. En natuurlijk leggen we je desgewenst ook uit wat je huidige (reeds lopende) pensioenregeling je in euro’s oplevert als jezelf of je nabestaanden er aanspraak op gaan maken. We zijn je graag vrijblijvend van dienst.

 
 
Meest afgesloten:
advies Autoverzekering
advies Uitvaartverzekering
advies Rechtsbijstand
advies Reisverzekering 
Ons kantoor

Schutstraat 143
7907 CD Hoogeveen

Tel: 0528 - 26 04 15 
Bel mij 
Particulier
- Verzekeringen
- Hypotheken
- Financieringen
- Pensioenen
Zakelijk
- Verzekeringen
- Hypotheken
- Financieringen
- Pensioenen
Meest afgesloten
- Autoverzekering
- Uitvaartverzekering
- RechtsbijstandDownloads
- Dienstverleningsdocumenten
- Voorwaarden HMFA
- Dienstenwijzer HMFA
- Klachtenprocedure HMFA


Contact
- Advieskantoor Hoogeveen
- Even voorstellen
- Contactgegevens

Privacykaart
Privacystatement


Webdesign - Eyemedia
 Erkend Hypotheek adviseur Adviseurs in Financiële Zekerheid Henk Mulderij is aangesloten bij Kifid, Onpartijdige hulp bij financiële geschillen