Start Particulier   Zakelijk   Nieuws
empty   empty   empty   empty
Henk Mulderij - Financieel advieskantoor Tel: 0528 - 26 04 15
           
             
Online verzekeren


  Particulier Verzekering Hypotheek Leningen Pensioen Even voorstellen Contact
empty empty empty empty empty empty empty empty
       
  Verzekering verzekeringCaravanverzekering


   
 

Als een caravan achter een auto gekoppeld is en er ontstaat schade aan derden, dan is dit automatisch gedekt op de WA verzekering van de auto die de caravan trekt. Als iemand de caravan met de hand op de plaats zet en hij of zij veroorzaakt daarbij schade aan anderen, dan is dat gedekt op de particuliere- of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Maar wat nu als er schade aan de caravan zelf ontstaat? In zo’n geval biedt een caravanverzekering uitkomst.

Online bieden we twee verzekeringsproducten aan; een verzekering voor (bijna) nieuwe caravans en een verzekering voor niet (bijna) nieuwe caravans, occasions.

Verzekering van (bijna) nieuwe caravans: 

Deze verzekering kent drie dekkingsvormen:
• 10 jaar nieuwwaardedekking: deze verzekering keert bij totaal verlies tot en met het tiende jaar de nieuwwaarde van de caravan uit. De caravan mag bij aanvang van de verzekering niet ouder zijn dan 2 jaar.
• 5 jaar nieuwwaardedekking: deze verzekering keert bij totaal verlies tot en met het vijfde jaar de nieuwwaarde van de caravan uit. De caravan mag bij aanvang van de verzekering niet ouder zijn dan 2 jaar.
• dagwaardedekking:  is mogelijk voor iedere caravan. Bij totaal verlies wordt de dagwaarde vergoed.

Met deze Caravanverzekering zijn onder andere de volgende risico’s verzekerd: verkeer,  brand, vandalisme, (in)braak, diefstal  en eigen gebrek gedurende 3 jaar (geldt niet bij dagwaardedekking)

Naast deze basisdekking kan de polis worden uitgebreid met:  Hagel en storm (voor caravans met een ander dak dan aluminium (zoals een polyester dak) geldt een forse korting op deze rubriek), rechtsbijstand,  en inboedel (stacaravans) of inventaris (toercaravans, vouwwagens)Occasions / niet nieuwe caravans:
Omdat één van de partijen waar wij het risico onderbrengen de premie voor niet nieuwe caravans berekent over de werkelijke waarde op het moment van afsluiten van de verzekering, is deze verzekering uitermate goed geprijsd voor occasions.

De basisdekking geldt voor alle caravans, vouwkampeerwagens en stacaravans. U kunt uw caravan of vouwkampeerwagen op een eenvoudige manier verzekeren tegen schade door aanrijding, brand/diefstal en storm. U kunt dit apart, maar ook in combinatie afsluiten. Wilt u een completere verzekering, dan kunt u kiezen voor All Risk.
• All Risk (Caravan casco): Met deze dekking bent u meteen beschermd tegen aanrijding, brand/diefstal en storm, maar ook tegen schade die per ongeluk wordt veroorzaakt door uzelf of door een andere onzekere gebeurtenis. Ook allerlei buitengewone kosten worden vergoed en bijvoorbeeld ook de kosten van bewaking, vervoer, berging en opruiming na schade.
• Topmodule : Wilt u de meest complete verzekering, kies dan naast de All Risk dekking voor de uitbreiding Topmodule met maar liefst 7 jaar nieuwwaarde. Er geldt onder andere géén eigen risico en er zit bijvoorbeeld een ruimere dekking voor kostbare zaken in.
Naar wens kunt u uw All Risk dekking aanvullen met allerlei extra dekkingen, zoals hagelschade.  De uitbreiding Hagelschade zorgt voor volledige vergoeding van reparatiekosten na schade door hagel. Ook kunt u uw inboedel, voortent of luifel meeverzekeren. En met de uitbreiding Rechtsbijstand kunt u uw verzekering aanvullen met juridische hulp, bijvoorbeeld in het geval van schadeclaims bij letsel. Ook schade door niet-bedrijfsmatige verhuur kunt u verzekeren.
De caravan heeft gedurende het hele jaar dekking in Nederland, België, Luxemburg en tot 100 km van de Nederlandse grens in Duitsland. Bovendien geldt gedurende 6 maanden aaneengesloten per jaar dekking in  alle andere landen van Europa en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Voor stacaravans gelden andere regels.
 

  Maak een afspraak voor persoonlijk advies

  Online berekenen » Oudere caravans

  - Online berekenen » Nieuwe caravans

 
 
Meest afgesloten:
advies Autoverzekering
advies Uitvaartverzekering
advies Rechtsbijstand
advies Reisverzekering


 
Ons kantoor

Schutstraat 143
7907 CD Hoogeveen

Tel: 0528 - 26 04 15 
Bel mij
 Particulier
- Verzekeringen
- Hypotheken
- Financieringen
- Pensioenen
Zakelijk
- Verzekeringen
- Hypotheken
- Financieringen
- Pensioenen
Meest afgesloten
- Autoverzekering
- Uitvaartverzekering
- RechtsbijstandDownloads
- Dienstverleningsdocumenten
- Voorwaarden HMFA
- Dienstenwijzer HMFA
- Klachtenprocedure HMFA


Contact
- Advieskantoor Hoogeveen
- Even voorstellen
- Contactgegevens

Privacykaart
Privacystatement


Webdesign - Eyemedia
 Erkend Hypotheek adviseur Adviseurs in Financiële Zekerheid Henk Mulderij is aangesloten bij Kifid, Onpartijdige hulp bij financiële geschillen