Chantal Krikkink

Adviseur particuliere verzekeringen

Chantal Krikkink

Voordat ik kwam werken bij Henk Mulderij was ik hier al klant en liep ik hier wel eens binnen. Toen vond ik de sfeer al heel prettig! Toen ik van een vriendin hoorde (die via Henk Mulderij een hypotheek had afgesloten) dat Henk Mulderij op zoek was naar een nieuwe collega, twijfelde ik geen moment. Ik ben gestart op de hypotheekafdeling, maar inmiddels ben ik met veel plezier werkzaam op de afdeling particuliere verzekeringen.

Wat het werk zo leuk maakt? Het is echt enorm afwisselend werk. Het contact met klanten is leuk maar ook de gesprekken met verzekeraars. Ik ben erg op mijn gemak hier. Ik werk met een club leuke mensen in een team en om daar onderdeel van te zijn is heel motiverend. We helpen elkaar als dat nodig is en we werken samen voor een goed resultaat.

In mijn vrije tijd volg ik graag een les bootcamp of boksen en met mooi weer ben ik buiten in de tuin of lekker aan het wandelen. Verder vind ik het heerlijk om in de keuken te staan, ik vind het leuk om een nieuw recept te proberen.

Aanwezig:

MA
DI
WO
DO
VR